Naturliga botemedel för att gå lätt med perimenopause

Naturliga botemedel för att gå enkelt med Perimenopausefas

Perimenopausen, eller tiden som leder fram till klimakteriet, präglas av oregelbundna perioder och börjar generellt när en kvinna är i 40-årsåldern. Menopaus kan pågå i många år – men när en kvinna inte har haft en period på ett helt år, betraktas hon efter menopausen.

Indikatorer för klimakteriet:

Symtomen på klimakteriet inkluderar oregelbundna perioder, värmevallningar, störd sömn, nattsvett, känslomässig stress, vaginal torrhet, torr hud, viktökning och minskad libido

Natural Remedies to Go Easy with Perimenopause Phase

Behandling av klimakteriet:

För att lindra symptomen på klimakteriet fokuserar de flesta behandlingar på att justera hormonnivåerna och införa livsstilsförändringar. Dessa kan båda hjälpa till att begränsa den fysiska och emotionella påverkan som klimakteriet har på många kvinnors liv.

Kvinnor som genomgår övergången till klimakteriet känner ofta låg energi. Det är förmodligen det vanligaste symptom som känns under denna tid. Kvinnor känner förlust av energi tillsammans med irritabilitet och koncentrationssvårigheter under dagen.

Kvinnor klagar över energinivåer, känner sig trötta, svaga och trötta det mesta av tiden. Denna låga energi kan orsakas av fysiska och mentala förhållanden. Att ha ingen energi kan vara frustrerande för en kvinna, eftersom låg energi påverkar både hennes kropp och själ samtidigt. En normal orsak till trötthet och energiförlust är fluktuerande hormonnivåer. Låg energi kännetecknas av brist på energi utan dåsighet.

I genomsnitt kan en kvinna nå klimakteriet när hon är 45. Perimenopause inträffar när en kvinnas äggstockar börjar minska. En betydande minskning av progesteron- och östrogenproduktionen börjar hända. Kvinnor kan börja uppleva en oregelbunden period och andra symtom.

De naturliga botemedel mot boors progesteron behandlar hormonell obalans vid sin egen källa. Det är bara de naturliga botemedel som tar upp orsaken till hormonobalans. Orsaken till hormonobalans är förhållandet mellan östrogen och progesteron och minskning av alla hormoner.

För kvinnor som upplever låg energi visar alternativ medicin i kombination med livsstilsförändringar vanligtvis mycket effektiv hjälp för att minska symtomen. Genom att utbilda sig och vara proaktiva kan fler kvinnor idag kombinera alternativa behandlingar och en hälsosam livsstil för att hjälpa dem att hantera progesteronobalanser. Det är viktigt för en kvinna att förstå att låg energi kan lättas med en naturlig behandling.

Fler och fler kvinnor söker naturliga alternativa behandlingar för symtom på klimakteriet av olika skäl. Det kanske mest tvingande skälet för många är sambandet mellan konventionell hormonersättningsterapi och ett antal allvarliga hälsorisker, inklusive en ökad risk för bröstcancer och blodproppar, även om länken inte har bevisats, och problemet är för närvarande föremål för allvarlig debatt bland kvinnors hälsaexperter.

Många kvinnor har upplevt obehagliga biverkningar till följd av konventionell hormonersättningsterapi (HRT), inklusive illamående, huvudvärk och vaginal blödning. Många kvinnor känner sig helt enkelt oroliga över tanken på att ta läkemedel som har tillverkats syntetiskt.

Hela idén om att återvända till gammaldags örtbehandlingar och folkläkemedel har en viss tröstande, romantisk appell.

Natural Remedies to Go Easy with Perimenopause Phase

Några av de växtbaserade läkemedel som återupptäckts har använts för att behandla en rad sjukdomar i bokstavligen tusentals år. Det finns en vanlig uppfattning att läkemedel härrörande från naturliga källor nödvändigtvis är fria från risken för negativa biverkningar, skadliga interaktioner och allergiska reaktioner. Detta är helt enkelt inte sant. Oavsett vilken typ av medicin du väljer att ta, är det viktigt att du förstår hur det fungerar, vilken dosnivå som passar dig och vilken objektiv forskning som har gjorts om dess effektivitet och dess potentiella faror.

De flesta experter tror att alla vanliga symtom på klimakteriet orsakas av den dramatiska nedgången och fluktuationerna i kroppens nivåer av östrogen och till viss del progesteron och obalansen mellan dem.

Tillvägagångssätt för att lindra symtom fokuserar generellt på att återställa dessa hormonnivåer. Naturliga behandlingar görs vanligtvis från extrakt av växter som innehåller ämnen som liknar östrogen och / eller progesteron producerat av äggstockarna.

Effektiviteten av dessa behandlingar beror på antagandet att dessa fytoöstrogener och växtprogesteron har en liknande effekt i kroppen som kroppens egna naturliga hormoner. Vissa växtbaserade behandlingar fungerar genom att stimulera körtlar till att producera naturliga hormoner mer effektivt, snarare än att återställa hormonerna på konstgjord nivå.

En annan metod är att behandla varje symptom individuellt. Det finns en rad naturliga behandlingar som fokuserar specifikt på att lindra vanliga symtom som värmevallningar, depression, libido-problem, vaginal torrhet och trötthet.

De typer av naturliga botemedel perimenopaus som ingår i en robust, genomförbar plan kan innehålla följande

* Väsentlig koständring

* Rengöringsprotokoll / eliminering av parasit

* Lever avgiftning

* Naturläkemedel

* Stresshantering

* Kosttillskott

Genom att använda de naturliga och hemmamedel kan du få snabb symptomatisk lättnad från att använda tekniker för att underlätta svettningar, värmevallningar, ryggsmärta, okontrollerad blödning och öka energinivån inklusive din sexuella energi och libido. Det finns också ett antal örter som är kända för att underlätta överbelastning och blodflöde runt bäckenområdet.

Det system jag rekommenderar är banbrytande, och jag är övertygad om att du äntligen kommer att känna att du har hittat något som fungerar för dig.

Bara några saker jag hittade och som du kan lära dig för

* Den chockerande sanningen om konventionella medicinska behandlingar

* Hur man kan minska tunga eller oregelbundna menstruationsblödningar och smärta omedelbart

* Vilka livsmedel förvärrar symtomen perimenopaus och vilka livsmedel hjälper till att bekämpa dem

* Tillskott som omedelbart balanserar utsöndring av viktiga hormoner

* Tillskott som krymper fibroider och cystor i äggstockarna

* Vanliga hushållsämnen som är dåliga för din hälsa

* Växtbaserade läkemedel som helt blir av tröttsamma komplikationer perimenopaus och botar rotorsaken

Perimenopause är ett tillstånd som svarar mycket bra på naturliga botemedel och de är ett idealiskt tillstånd att behandla eftersom de inte är livshotande. Det är fullständigt meningsfullt att prova en naturlig behandling för perimenopausesymtom innan man tar till någon av de hormonella läkemedel som kan orsaka massor av egna biverkningar.

Jag har skrivit den kompletta och mest omfattande guiden för att behandla symtom på perimenopaus naturligt.

Varje aspekt av perimenopaus diskuteras i ren lekmannens termer för en bättre förståelse. Jag har skrivit e-boken som täcker alla aspekter av perimenopausstillstånd och tillhörande fysiska komplikationer.

EBok behandlar omfattande:

## Perimenopauseperioder – Vad det är, vad man ska göra

## De vanligaste symptomen på perimenopause

## Vilka är tecknen på att du närmar sig klimakteriet?

## Humörsvängningar under perimenopausen – de-stressa det naturliga sättet

## Hormonobalans under perimenopaus

## Naturliga sätt att hjälpa till att höja energinivåerna

## Hur man uppnår hormonbalansen

## Menopaus och viktminskning – Naturliga lösningar

## Hur man slår irritabilitet under perimenopaus

## Minnesförlust? – Svårigheter att koncentrera sig under perimenopaus

## Menopaus och håravfall

## hälsosam livsstilsval under klimakteriet

## Naturliga botemedel mot hettflöden

## Hur man hanterar nattsvett under perimenopaus

## Förlust av libido och perimenopause: Få din sexdrift naturligt tillbaka

## Perimenopause: Naturliga botemedel för att hålla sig friska och aktiva

När du har gått igenom e-boken,kommer du att ha en fullständig förståelse av perimenopausefasen och medföljande hälsokomplikationer och du kan konsultera din vårdgivare på ett informerat sätt.

Den bästa delen av e-boken är avsnittet ”Natural Remedies”.

En korrekt och kontinuerlig användning av naturläkemedel som beskrivs i e-boken kommer att gå långt för att bli helt av med allvarliga hälsokomplikationer som kan uppstå från perimenopausfasen. Dessa enkla men ändå mycket effektiva hemåtgärder visar sig vara mycket fördelaktiga för personer med klagomål svåra perimenopausesymtom och relaterade hormonella fluktuationer.

Du har antagligen alla hört de läskiga, motstridiga och ibland förvirrande rapporterna om de potentiella farorna med att använda hormonersättningsterapi. På grund av detta har många kvinnor vänt sig till alternativ behandling för att få hjälp med sin symptomlindring, och du kanske vill göra samma sak innan du väljer receptbelagda klimakterium, eller kanske kommer du att vara en av de kvinnor som känner att en kombination fungerar bäst för dem.

Menopaus är en naturlig del av åldrandet, men det betyder inte att du borde behöva vara eländig och drabbas av perimenopausesymtom som kan göra livet för dig och de omkring dig eländiga.

Nu får du e-boken för bara €5, vilket kommer att bli billigast än hormonbalanseringsmediciner och -terapier och den mest fördelaktiga investeringen som görs för ditt långsiktiga välbefinnande utan de nollbiverkningar till skillnad från de konventionella medicinförändringsmedicinerna

De flesta av de naturliga botemedel som föreslås i e-boken är lätt tillgängliga och billiga och du kan hitta många av dem i ditt kök själv.

PS: Du kan till och med gåva detta till dina familjemedlemmar och vänner som har gått igenom den svåra fasen av perimenopausen. Denna ovärderliga gåva kan vara till stor nytta för dem eftersom den kan visa dem hur man kan bli av med nagande perimenopausesymtom för alltid och ha en fullständig sinnesfrid.