Naturlige midler for å gå enkelt med Perimenopause

Naturlige midler for å gå enkelt med Perimenopause

Perimenopause, eller tiden som fører til overgangsalderen, er preget av uregelmessige perioder og begynner vanligvis når en kvinne er i 40-årene. Menopause kan pågå i mange år – men når en kvinne ikke har hatt en periode på et helt år, regnes hun etter menopausal.

Indikatorer for overgangsalder:

Symptomene på overgangsalderen inkluderer uregelmessige perioder, hetetokter, forstyrret søvn, nattesvette, emosjonell nød, tørrhet i skjeden, tørr hud, vektøkning og redusert libido.

Natural Remedies to Go Easy with Perimenopause Phase

Behandling av overgangsalder:

For å lindre symptomene på overgangsalder, fokuserer de fleste behandlinger på å justere hormonnivået og innføre livsstilsendringer. Disse kan begge bidra til å begrense den fysiske og emosjonelle effekten som overgangsalderen har på mange kvinners liv.

Kvinner som går gjennom overgangen til overgangsalderen føler ofte lite energi. Det er sannsynligvis det vanligste symptomet som føles i løpet av denne tiden. Kvinner føler tap av energi sammen med irritabilitet og konsentrasjonsvansker gjennom dagen.

Kvinner klager over energinivået, føler seg trette, svake og trette mesteparten av tiden. Denne lave energien kan være forårsaket av fysiske og mentale forhold. Å ha ingen energi kan være frustrerende for en kvinne, da lav energi påvirker både kroppen og sinnet samtidig. En normal årsak til at du føler deg trøtt og mister energi, er svingende hormonnivåer. Lav energi karakteriseres av mangel på energi uten døsighet.

I gjennomsnitt kan en kvinne nå overgangsalderen når hun er 45. Perimenopause skjer når en kvinnes eggstokker begynner å avta. En betydelig nedgang i progesteron- og østrogenproduksjon begynner å skje. Kvinner kan begynne å oppleve en uregelmessig periode og andre symptomer.

De naturlige rettsmidlene mot boors progesteron behandler hormonell ubalanse ved sin egen kilde. Det er bare de naturlige rettsmidlene som adresserer årsaken til hormonubalanse. Årsaken til ubalanse i hormoner er forholdet mellom østrogen og progesteron og nedgang av alle hormoner.

For kvinner som opplever lite energi, viser alternativ medisin kombinert med livsstilsendringer vanligvis veldig effektiv hjelp til å minske symptomene. Ved å utdanne seg og være proaktive, kan flere kvinner i dag kombinere alternative behandlinger og en sunn livsstil for å hjelpe dem med å håndtere progesteronubalanser. Det er viktig for en kvinne å forstå at lav energi kan lettes med en naturlig behandling.

Flere og flere kvinner søker naturlige alternative behandlinger for symptomer på overgangsalder, av mange forskjellige årsaker. Den kanskje mest overbevisende årsaken for mange er forbindelsen mellom konvensjonell hormonerstatningsterapi og en rekke alvorlige helserisikoer, inkludert økt risiko for brystkreft og blodpropp, selv om koblingen på ingen måte har blitt bevist, og problemet er foreløpig gjenstand for alvorlig debatt blant kvinnehelseeksperter.

Mange kvinner har opplevd ubehagelige bivirkninger som følge av konvensjonell hormonerstatningsterapi (HRT), inkludert kvalme, hodepine og blødning i skjeden. Mange kvinner føler seg rett og slett bekymret for tanken på å ta medisiner som er produsert syntetisk.

Hele forestillingen om å gå tilbake til gammeldagse urtebehandlinger og folkemessige midler har en viss trøstende, romantisk appell.

Natural Remedies to Go Easy with Perimenopause Phase

Noen av urtemedisinene som gjenoppdages, har blitt brukt til å behandle en rekke plager i bokstavelig talt tusen år. Det er en vanlig tro at medisiner som stammer fra naturlige kilder nødvendigvis er fri for risiko for negative bivirkninger, skadelige interaksjoner og allergiske reaksjoner. Dette stemmer rett og slett ikke. Uansett hva slags medisiner du velger å ta, er det viktig at du fullt ut forstår hvordan det fungerer, hvilket doseringsnivå som passer for deg, og hvilken objektiv forskning som er gjort om effektiviteten og potensielle farer.

De fleste eksperter mener at alle de vanlige symptomene på overgangsalder er forårsaket av den dramatiske nedgangen og svingningene i kroppens nivåer av østrogen og til en viss grad progesteron, og ubalansen mellom dem.

Tilnærminger til å lindre symptomer fokuserer generelt rundt å gjenopprette disse hormonnivåene. Naturlige behandlinger er vanligvis laget av ekstrakter av planter som inneholder stoffer som ligner veldig østrogen og / eller progesteron produsert av eggstokkene.

Effektiviteten av disse behandlingene er avhengig av antagelsen om at disse fytoøstrogenene og planteprogesteron har en lignende effekt i kroppen som kroppens egne naturlige hormoner. Noen urtebehandlinger virker ved å stimulere kjertler til å produsere naturlige hormoner mer effektivt, i stedet for å gjenopprette hormonene kunstig.

En annen tilnærming er å behandle hvert symptom individuelt. Det finnes en rekke naturlige behandlinger som fokuserer spesielt på å lindre vanlige symptomer som hetetokter, depresjon, libido problemer, tørrhet i skjeden og tretthet.

Typene perimenopause naturlige midler som er inkludert i en robust, gjennomførbar plan kan omfatte følgende

* Betydelig kostholdsmodifisering

* Renseprotokoller / eliminering av parasitt

* Lever avgiftning

* Urtepreparater

* Stressmestring

* Kosttilskudd

Ved å bruke de naturlige og hjemmemessige middelene, kan du få rask symptomatisk lettelse fra å bruke teknikker for å lette svette, hetetokter, ryggsmerter, ukontrollert blødning og øke energinivået inkludert din seksuelle energi og libido. Det er også en rekke urter som er kjent for å lette overbelastning og blodgjennomstrømning rundt bekkenområdet.

Systemet jeg anbefaler er banebrytende, og jeg er trygg på at du endelig vil føle at du har funnet noe som vil fungere for deg.

Bare noen få ting jeg fant ut, og som du kan lære for

* Den sjokkerende sannheten om konvensjonelle medisinske behandlinger

* Hvordan redusere tunge eller uregelmessige menstruasjonsblødninger og smerter umiddelbart

* Hvilke matvarer forverrer symptomer på perimenopause, og hvilke matvarer som hjelper til å bekjempe dem

* Tilskudd som umiddelbart balanserer sekresjon av essensielle hormoner

* Tilskudd som krymper fibroider og cyster i eggstokkene

* Vanlige husholdningsstoffer som er dårlige for helsen din

* Urtemedisiner som fullstendig kvitter seg med slitsomme komplikasjoner ved perimenopause og kurerer årsaken

Perimenopause er en tilstand som reagerer veldig godt på naturlige midler, og de er en ideell tilstand å behandle fordi de ikke er livstruende. Det er fullstendig fornuftig å prøve ut en naturlig behandling for perimenopausesymptomer før du tar til noen av de hormonelle medisinene som kan forårsake deres helvete med egne bivirkninger.

Jeg har skrevet den komplette og mest omfattende guiden for å behandle symptomer på perimenopause naturlig.

Alle aspekter av perimenopause blir diskutert i rene lekmannsbetingelser for en bedre forståelse. Jeg har skrevet eBok som dekker alle aspektene ved tilstanden perimenopause og medfølgende fysiske komplikasjoner.

EBok handler mye om:

## Perimenopause Perioder – Hva det er, hva du skal gjøre

## De vanligste symptomene på perimenopause

## Hva er tegnene på at du nærmer overgangsalderen?

## Humørsvingninger under perimenopause – De-stressing the Natural Way

## Hormon ubalanse under perimenopause

## Naturlige måter å øke energinivået på

## Hvordan oppnå hormonell balanse

## Overgangsalder og vekttap – Naturlige løsninger

## Hvordan slå irritabilitet under perimenopause

## Minnetap? – Vanskeligheter med å konsentrere seg under perimenopause

## Overgangsalder og hårtap

## sunne livsstilsvalg i overgangsalderen

## Naturlige midler mot hetetokt

## Hvordan takle med nattesvette under perimenopause

## Tap av libido og perimenopause: Få sexlysten naturlig tilbake

## Perimenopause: Naturlige midler for å holde seg sunne og active

Når du har gått gjennom eBok,vil du ha en fullstendig forståelse av perimenopausefasen og medfølgende helsemessige komplikasjoner, og du kan konsultere helsepersonell på en informert måte.

Den beste delen av eBok er delen “Natural Remedies”.

En riktig og kontinuerlig bruk av naturlige midler som er beskrevet i e-boken, vil gjøre en lang vei for å bli kvitt alvorlige helsemessige komplikasjoner som kan oppstå fra perimenopausefasen. De enkle, men likevel veldig effektive hjemmemidlene viser seg å være svært gunstige for personer med plager som har alvorlige symptomer på perimenopause og relaterte hormonelle svingninger.

Du har sannsynligvis alle hørt i det siste de skumle, motstridende og til tider forvirrende rapportene om de potensielle farene ved bruk av hormonbehandling. På grunn av dette har mange kvinner henvendt seg til alternativ behandling for å få hjelp med symptomlindring, og det kan være lurt å gjøre det samme før du velger reseptbelagte medisiner mot overgangsalderen, eller kanskje vil du være en av kvinnene som føler at en kombinasjon fungerer best for dem.

Overgangsalder er en naturlig del av aldringsprosessen, men dette betyr ikke at du må være elendig og lide perimenopausesymptomer som kan gjøre livet for deg og de rundt deg elendig.

Nå får du eBok for bare Kr5, som vil vise seg å være den minst kostbare enn hormonbalanserende medisiner og behandlingsformer, og den mest fordelaktige investeringen som gjøres for din langsiktige velvære uten null bivirkninger i motsetning til de vanlige hormonforandrende medisinene.

De fleste av de naturlige løsningene som er foreslått i eBok, er lett tilgjengelige og rimelige, og du kan finne mange av dem på kjøkkenet ditt.

PS:Du kan til og med gi dette til familiemedlemmer og venner som har gått gjennom den tøffe fasen av perimenopause. Denne uvurderlige gaven kan være svært nyttig for dem, da den kan vise dem måten å bli kvitt irriterende perimenopausesymptomer for alltid og ha en fullstendig ro i sinnet.