Natuurlijke remedies om het gemakkelijk te hebben met Perimenopause Periode

Natuurlijke remedies om het gemakkelijk te hebben met Perimenopause Phase

De perimenopauze, of tijdsperiode die leidt tot de menopauze, wordt gekenmerkt door onregelmatige menstruatie en begint meestal wanneer een vrouw in de 40 is. De menopauze kan vele jaren duren – maar als een vrouw een periode van een heel jaar geen periode heeft gehad, wordt ze als postmenopauzaal beschouwd.

Menopauze Indicatoren:

De symptomen van de menopauze zijn onregelmatige menstruatie, opvliegers, slaapstoornissen, nachtelijk zweten, emotionele stress, vaginale droogheid, droge huid, gewichtstoename en een verminderd libido.

Natural Remedies to Go Easy with Perimenopause Phase

Menopauze behandelen:

Om de symptomen van de menopauze te verlichten, richten de meeste behandelingen zich op het aanpassen van hormoonspiegels en het introduceren van veranderingen in levensstijl. Deze kunnen beide helpen de fysieke en emotionele impact van de menopauze op het leven van veel vrouwen te beperken.

Vrouwen die de overgang naar de overgang doormaken, voelen vaak weinig energie. Het is waarschijnlijk het meest voorkomende symptoom gedurende deze periode. Vrouwen voelen het verlies van energie, samen met prikkelbaarheid en concentratieproblemen gedurende de dag.

Vrouwen klagen over energieniveaus, voelen zich meestal moe, zwak en vermoeid. Deze lage energie kan worden veroorzaakt door fysieke en mentale aandoeningen. Het hebben van geen energie kan frustrerend zijn voor een vrouw, omdat lage energie tegelijkertijd haar lichaam en geest beïnvloedt. Een normale oorzaak van vermoeidheid en verlies van energie zijn fluctuerende hormoonspiegels. Lage energie wordt gekenmerkt door een gebrek aan energie, zonder slaperigheid.

Gemiddeld kan een vrouw de menopauze bereiken tegen de tijd dat ze 45 is. Perimenopauze gebeurt wanneer de eierstokken van een vrouw achteruitgaan. Een significante daling van de productie van progesteron en oestrogeen begint te gebeuren. Vrouwen kunnen een onregelmatige menstruatie en andere symptomen ervaren.

De natuurlijke remedies voor boors progesteron behandelen de hormonale onbalans bij zijn eigen bron. Het zijn alleen de natuurlijke remedies die de oorzaak van hormonale onbalans aanpakken. De oorzaak van hormonale onbalans is de verhouding van oestrogeen tot progesteron en de achteruitgang van alle hormonen.

Voor vrouwen die weinig energie ervaren, is alternatieve geneeskunde in combinatie met levensstijlveranderingen meestal een zeer effectieve hulp om de symptomen te verminderen. Door zichzelf te onderwijzen en proactief te zijn, kunnen meer vrouwen vandaag de dag alternatieve behandelingen en een gezonde levensstijl combineren om hen te helpen omgaan met onevenwichtigheden in progesteron. Het is belangrijk voor een vrouw om te begrijpen dat lage energie kan worden versoepeld met een natuurlijke behandeling.

Meer en meer vrouwen zoeken natuurlijke alternatieve behandelingen voor symptomen van de menopauze, om verschillende redenen. Misschien is de meest dwingende reden voor velen het verband tussen conventionele hormoonvervangingstherapie en een aantal ernstige gezondheidsrisico’s, waaronder een verhoogd risico op borstkanker en bloedstolsels, hoewel het verband nog lang niet is bewezen en het probleem momenteel onderwerp van serieus debat tussen gezondheidsexperts voor vrouwen.

Veel vrouwen hebben last gehad van onaangename bijwerkingen als gevolg van conventionele hormonale substitutietherapie (HST), waaronder misselijkheid, hoofdpijn en vaginale bloedingen. Veel vrouwen voelen zich gewoon ongerust bij de gedachte medicijnen te gebruiken die synthetisch zijn vervaardigd.

Het hele idee om terug te keren naar ouderwetse kruidenbehandelingen en folkremedies heeft een zekere geruststellende, romantische aantrekkingskracht.

Natural Remedies to Go Easy with Perimenopause Phase

Sommige van de kruidengeneesmiddelen die worden herontdekt, worden al duizenden jaren gebruikt om een reeks kwalen te behandelen. Er is een algemene overtuiging dat geneesmiddelen die zijn afgeleid van natuurlijke bronnen noodzakelijkerwijs vrij zijn van het risico op negatieve bijwerkingen, schadelijke interacties en allergische reacties. Dit is gewoon niet waar. Welke medicatie u ook kiest, het is van essentieel belang dat u volledig begrijpt hoe het werkt, welk doseringsniveau geschikt is voor u en welk objectief onderzoek is gedaan naar de effectiviteit en de potentiële gevaren.

De meeste experts zijn van mening dat alle veel voorkomende symptomen van de menopauze worden veroorzaakt door de dramatische afname en schommelingen in de oestrogeenspiegels van het lichaam en tot op zekere hoogte progesteron, en de onbalans daartussen.

Benaderingen voor het verlichten van symptomen zijn over het algemeen gericht op het herstellen van deze hormoonspiegels. Natuurlijke behandelingen worden meestal gemaakt van extracten van planten die stoffen bevatten die erg lijken op het oestrogeen en / of progesteron geproduceerd door de eierstokken.

De effectiviteit van deze behandelingen is gebaseerd op de veronderstelling dat deze fyto-oestrogenen en plantaardige progesteron een vergelijkbaar effect in het lichaam hebben als de natuurlijke hormonen van het lichaam. Sommige kruidenbehandelingen werken door klieren te stimuleren om natuurlijke hormonen effectiever te produceren in plaats van de hormonen kunstmatig te herstellen.

Een andere benadering is om elk symptoom afzonderlijk te behandelen. Er is een scala aan natuurlijke behandelingen die zich specifiek richten op het verlichten van veel voorkomende symptomen zoals opvliegers, depressie, libido-problemen, vaginale droogheid en vermoeidheid.

De soorten perimenopauze natuurlijke remedies die zijn opgenomen in een robuust, werkbaar plan kunnen het volgende omvatten

* Aanzienlijke dieetaanpassing

* Reinigingsprotocollen / eliminatie van parasieten

* Leverontgifting

* Kruiden remedie

* Stress management

* Voedingssupplementen

Door de natuurlijke en huismiddeltjes te gebruiken, kunt u snel symptomatische verlichting krijgen van het gebruik van technieken om zweten, opvliegers, rugpijn, ongecontroleerd bloeden en het energieniveau te verhogen, inclusief uw seksuele energie en libido. Er zijn ook een aantal kruiden waarvan bekend is dat ze congestie en bloedstroom rond het bekkengebied verlichten.

Het systeem dat ik aanbeveel is baanbrekend en ik heb er alle vertrouwen in dat je eindelijk het gevoel zult hebben dat je iets hebt gevonden dat voor jou werkt.

Slechts een paar dingen die ik heb ontdekt – en die u ook kunt leren

* De schokkende waarheid over conventionele medische behandelingen

* Hoe zware of onregelmatige menstruatiebloedingen en pijn onmiddellijk te verminderen

* Welke voedingsmiddelen verergeren perimenopauze symptomen en welke voedingsmiddelen helpen ze te bestrijden

* Supplementen die de secretie van essentiële hormonen onmiddellijk in evenwicht brengen

* Supplementen die vleesbomen en cysten in de eierstokken doen krimpen

* Veel voorkomende huishoudelijke stoffen die slecht zijn voor uw gezondheid

* Kruidenremedies die de vervelende perimenopauze-complicaties volledig wegwerken en de oorzaak verhelpen

Perimenopauze is een aandoening die zeer goed reageert op natuurlijke remedies en ze zijn een ideale aandoening om te behandelen omdat ze niet levensbedreigend zijn. Het is volkomen logisch om een natuurlijke behandeling voor perimenopauze symptomen uit te proberen voordat je je toevlucht neemt tot een van de hormonale medicijnen die hun eigen hel kunnen veroorzaken.

Ik heb de complete en meest uitgebreide gids geschreven over de natuurlijke behandeling van perimenopauze symptomen.

Elk aspect van de perimenopauze wordt besproken in termen van pure leken voor een beter begrip. Ik heb het eBoek geschreven over alle aspecten van de perimenopauze en bijbehorende lichamelijke complicaties.

Het eBoek gaat uitgebreid in op:

## Perimenopauze Perioden – Wat het is, wat te doen

## De meest voorkomende symptomen van perimenopauze

## Wat zijn de tekenen dat u de overgang nadert?

## Stemmingswisselingen tijdens Perimenopauze – De natuurlijke manier ontstressen

## Hormoononbalans tijdens perimenopauze

## Natuurlijke manieren om het energieniveau te verhogen

## Hoe een hormonale balans te bereiken

## Menopauze en gewichtsverlies – Natuurlijke oplossingen

## Hoe prikkelbaarheid te verslaan tijdens de perimenopauze

## Geheugenverlies? – Moeite met concentreren tijdens de perimenopauze

## Menopauze en haarverlies

## Gezonde levensstijlkeuzes tijdens de menopauze

## Natuurlijke remedies voor opvliegers

## Hoe omgaan met nachtelijk zweten tijdens de Perimenopauze

## Verlies van Libido en Perimenopauze: krijg uw geslachtsaandrijving natuurlijk terug

## Perimenopauze: natuurlijke remedies om gezond en actief te blijven

Nadat u het eBook hebt doorlopen, krijgt u een volledig inzicht in de perimenopauze-fase en bijbehorende gezondheidscomplicaties en kunt u uw zorgverlener op een geïnformeerde manier raadplegen.

Het beste deel van het eBook is het gedeelte ‘Natuurlijke remedies’.

Een juist en continu gebruik van natuurlijke remedies die in het eBoek worden beschreven, zal een lange weg zijn voor het volledig wegwerken van ernstige gezondheidscomplicaties die uit de perimenopauze-fase kunnen voortvloeien. Die eenvoudige maar zeer effectieve huismiddeltjes blijken zeer gunstig te zijn voor de mensen met de klachten ernstige perimenopauze symptomen en gerelateerde hormonale schommelingen.

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal de laatste tijd de enge, conflicterende en soms verwarrende rapporten gehoord over de mogelijke gevaren van het gebruik van hormonale substitutietherapie. Vanwege dit, hebben veel vrouwen zich tot alternatieve therapieën gewend voor hulp bij hun symptoomverlichting, en misschien wilt u hetzelfde doen voordat u medicijnen voor de menopauze op recept kiest, of misschien bent u een van de vrouwen die vinden dat een combinatie het beste voor hen werkt.

De menopauze is een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces, maar dit betekent niet dat je je ellendig moet voelen en moet lijden aan de perimenopauze-symptomen die het leven voor jou en de mensen om je heen ellendig kunnen maken.

Nu krijg je het eBook voor slechts €5, wat de goedkoopste zal blijken te zijn dan de hormoonbalancerende medicijnen en therapieën en de meest voordelige investering voor je welzijn op lange termijn zonder de nul bijwerkingen in tegenstelling tot de conventionele hormoonveranderende medicijnen

De meeste natuurlijke remedies die in het eBook worden voorgesteld, zijn gemakkelijk verkrijgbaar en goedkoop en je kunt er veel in je keuken vinden.

PS: Je kunt dit zelfs cadeau doen aan je familieleden en vrienden die de moeilijke fase van de perimenopauze hebben doorgemaakt. Dit onschatbare geschenk kan zeer nuttig voor hen zijn omdat het hen de weg kan wijzen om voor altijd van zeurende perimenopauze symptomen af te komen en een volledige gemoedsrust te hebben