Naturlige midler til at gå let med Perimenopause periode

Naturlige midler til at gå let med perimenopause

Perimenopause, eller den strækning af tid, der fører op til overgangsalderen, er præget af uregelmæssige perioder og begynder generelt, når en kvinde er i 40’erne. Menopause kan vare i mange år – men når en kvinde ikke har haft en periode i et helt år, betragtes hun som postmenopausal.

Indikatorer for menopause:

Symptomerne på overgangsalderen inkluderer uregelmæssige perioder, hetetokter, forstyrret søvn, nattesved, følelsesmæssig nød, tørhed i vaginal, tør hud, vægtøgning og en nedsat libido.

Natural Remedies to Go Easy with Perimenopause Phase

Behandling af overgangsalderen:

For at lindre symptomerne på overgangsalderen fokuserer de fleste behandlinger på at justere hormonniveauer og indføre livsstilsændringer. Disse kan begge hjælpe med at begrænse den fysiske og følelsesmæssige påvirkning, som overgangsalderen har på mange kvinders liv.

Kvinder, der gennemgår overgangen til overgangsalderen, føler ofte lav energi. Det er sandsynligvis det mest almindelige symptom, der føles i løbet af denne tid. Kvinder føler tab af energi sammen med irritabilitet og koncentrationsvanskeligheder hele dagen.

Kvinder klager over energiniveauet, føler sig trætte, svage og trætte det meste af tiden. Denne lave energi kan være forårsaget af fysiske og mentale forhold. At have ingen energi kan være frustrerende for en kvinde, da lav energi påvirker både hendes krop og sind på samme tid. En normal årsag til at være træt og energitab er svingende hormonniveauer. Lav energi er karakteriseret ved en mangel på energi uden døsighed.

I gennemsnit kan en kvinde nå overgangsalderen, når hun er 45. Perimenopause sker, når en kvindes æggestokke begynder at falde. Et markant fald i produktionen af progesteron og østrogen begynder at ske. Kvinder kan begynde at opleve en uregelmæssig periode og andre symptomer.

De naturlige retsmidler mod huller progesteron behandler den hormonelle ubalance ved sin egen kilde. Det er kun de naturlige midler, der adresserer årsagen til hormonubalance. Årsagen til hormonubalance er forholdet mellem østrogen og progesteron og tilbagegang af alle hormoner.

For kvinder, der oplever lav energi, er alternativ medicin kombineret med livsstilsændringer normalt meget effektiv hjælp til at mindske symptomerne. Ved at uddanne sig selv og være proaktive kan flere kvinder i dag kombinere alternative behandlinger og en sund livsstil for at hjælpe dem med at tackle ubalance i progesteron. Det er vigtigt for en kvinde at forstå, at lav energi kan lettes ved en naturlig behandling.

Flere og flere kvinder søger naturlige alternative behandlinger af symptomer på overgangsalderen af forskellige årsager. Den måske mest overbevisende årsag for mange er sammenhængen mellem konventionel hormonerstatningsterapi og en række alvorlige sundhedsrisici, herunder en øget risiko for brystkræft og blodpropper, skønt forbindelsen på ingen måde er blevet bevist, og problemet er i øjeblikket genstand for alvorlig debat blandt kvinders sundhedseksperter.

Mange kvinder har oplevet ubehagelige bivirkninger som følge af konventionel hormonerstatningsterapi (HRT), herunder kvalme, hovedpine og vaginal blødning. Mange kvinder føler sig simpelthen bekymrede over tanken om at tage medicin, der er fremstillet syntetisk.

Hele forestillingen om at vende tilbage til gammeldags urtebehandlinger og folkemidler har en vis trøstende, romantisk appel.

Natural Remedies to Go Easy with Perimenopause Phase

Nogle af de urtemedicin, der genopdages, er blevet brugt til behandling af en række lidelser i bogstaveligt talt tusinder af år. Der er en almindelig opfattelse af, at medicin, der stammer fra naturlige kilder, nødvendigvis er fri for risikoen for negative bivirkninger, skadelige interaktioner og allergiske reaktioner. Dette er simpelthen ikke sandt. Uanset hvilken medicin du vælger at tage, er det vigtigt, at du fuldt ud forstår, hvordan det fungerer, hvilket dosisniveau der passer til dig, og hvilken objektiv forskning der er blevet udført på dens effektivitet og dets potentielle farer.

De fleste eksperter mener, at alle de almindelige symptomer på overgangsalderen er forårsaget af den dramatiske tilbagegang og udsving i kroppens niveauer af østrogen og til en vis grad progesteron og ubalance mellem dem.

Tilgange til lindring af symptomer fokuserer generelt omkring at gendanne disse hormonniveauer. Naturlige behandlinger fremstilles typisk fra ekstrakter af planter, der indeholder stoffer, der ligner meget østrogen og / eller progesteron produceret af æggestokkene.

Effektiviteten af disse behandlinger er afhængig af antagelsen om, at disse phytoøstrogener og planteprogesteron har en lignende effekt i kroppen som kroppens egne naturlige hormoner. Nogle urtebehandlinger fungerer ved at stimulere kirtler til at producere naturlige hormoner mere effektivt i stedet for at gendanne hormonerne kunstigt.

En anden tilgang er at behandle hvert symptom individuelt. Der er en række naturlige behandlinger, der specifikt fokuserer på at lindre almindelige symptomer, såsom hedeture, depression, libido-problemer, vaginal tørhed og træthed.

De typer perimenopause naturlige retsmidler, der er inkluderet i en robust, anvendelig plan, kan omfatte følgende

* Væsentlig ændring af kosten

* Rengøringsprotokoller / eliminering af parasitter

* Leverafgiftning

* Urte remedier

* Stresshåndtering

* Kosttilskud

Ved at bruge de naturlige og hjemmemiddel kan du få hurtig symptomatisk lettelse ved at bruge teknikker til at lette svedtendens, hetetokter, rygsmerter, ukontrolleret blødning og øge energiniveauet inklusive din seksuelle energi og libido. Der er også et antal urter, som vides at lette overbelastning og blodgennemstrømning omkring bækkenområdet.

Det system, jeg anbefaler, er banebrydende, og jeg er overbevist om, at du endelig vil føle, at du har fundet noget, der fungerer for dig.

Bare et par af de ting, jeg fandt ud af, og som du kan lære for

* Den chokerende sandhed om konventionelle medicinske behandlinger

* Sådan reduceres tunge eller uregelmæssige menstruationsblødninger og smerter øjeblikkeligt

* Hvilke fødevarer forværrer symptomer på perimenopause, og hvilke fødevarer hjælper med at bekæmpe dem

* Tilskud, som straks afbalancerer sekretion af essentielle hormoner

* Tilskud, der krymper fibroider og cyster på æggestokkene

* Almindelige husholdningsstoffer, der er dårlige for dit helbred

* Urtemidler, som helt slipper for trætte perimenopausekomplikationer og heler rodårsagen

Perimenopause er en tilstand, der reagerer meget godt på naturlige midler, og de er en ideel tilstand til behandling, fordi de ikke er livstruende. Det giver fuld mening at prøve en naturlig behandling af symptomer på perimenopause, inden man tager til et af de hormonelle medikamenter, der kan forårsage deres helvede masser af egne bivirkninger.

Jeg har skrevet den komplette og mest omfattende guide til naturligt at behandle perimenopausesymptomer.

Hvert aspekt af perimenopause diskuteres i ren lægmandsbetingelser for en bedre forståelse. Jeg har skrevet e-bog, der dækker alle aspekter af perimenopausetilstand og ledsagende fysiske komplikationer.

EBogen handler omfattende:

## Perimenopause Perioder – Hvad det er, hvad man skal gøre

## De mest almindelige symptomer på perimenopause

## Hvad er tegnene på, at du nærmer overgangsalderen?

## Humørsvingninger under perimenopause – De-stressing the Natural Way

## Hormon ubalance under perimenopause

## Naturlige måder at hjælpe med at hæve energiniveauet

## Hvordan man opnår hormonel balance

## Overgangsalder og vægttab – Naturlige løsninger

## Hvordan man kan slå irritabilitet under perimenopause

## Hukommelsestab? – Sværhedsgrad ved koncentrering under perimenopause

## Overgangsalder og hårtab

## Sund livsstilsvalg i overgangsalderen

## Naturlige retsmidler mod hot flushes

## Sådan håndteres du med nattesved under perimenopause

## Tab af libido og perimenopause: Få dit sexlyst naturligt tilbage

## Perimenopause: Naturlige midler til at forblive sunde og active

Once you have gone through the e-bog, har du en fuldstændig forståelse af perimenopausefasen og ledsagende sundhedsmæssige komplikationer, og du kan kontakte din sundhedsudbyder på en informeret måde.

Den bedste del af e-bog er dens afsnit “Naturlige retsmidler”.

En korrekt og kontinuerlig brug af naturlige midler, der er beskrevet i e-bog, vil gøre en lang vej for helt at slippe af med alvorlige sundhedsmæssige komplikationer, der kan opstå i perimenopausefasen. Disse enkle, men alligevel meget effektive hjemmemidler viser sig at være meget gavnlige for de mennesker med klager over alvorlige perimenopausesymptomer og relaterede hormonsvingninger.

Du har sandsynligvis alle hørt for nylig de skræmmende, modstridende og undertiden forvirrende rapporter om de potentielle farer ved at bruge hormonerstatningsterapi. På grund af dette har mange kvinder henvendt sig til alternative behandlingsformer for at få hjælp til deres symptomlindring, og du kan måske gerne gøre det samme, før du vælger receptpligtig medicin overgangsalderen, eller måske vil du være en af de kvinder, der føler, at en kombination fungerer bedst for dem.

Overgangsalderen er en naturlig del af aldringsprocessen, men det betyder ikke, at du skal være elendig og lide perimenopausesymptomerne, der kan gøre livet for dig og dem omkring dig elendige.

Nu får du e-bog for kun Kr 50, hvilket vil vise sig at være den billigste end hormonbalancerende medicin og terapier og den mest fordelagtige investering, der er foretaget for dit langsigtede velbefindende uden de nul bivirkninger i modsætning til de traditionelle hormonændrende medicin

De fleste af de naturlige midler, der er foreslået i e-bogen, er let tilgængelige og billige, og du kan finde mange af dem i dit køkken selv.

PS: Du kan endda gave dette til dine familiemedlemmer og venner, der har været igennem den hårde fase af perimenopause. Denne uvurderlige gave kan være meget nyttig for dem, da den kan vise dem måde at slippe af med nagende perimenopausesymptomer for evigt og have en fuldstændig ro i sindet.