Naturlig Kur for Scarlet Fever

Naturlige og hjemmemedisiner mot skarlagensfeber

Scarlet Fever, sykdommen som drepte tusenvis i løpet av 1800-tallet, gjør comeback veldig ofte

Også kjent som Scarletina, er skarlagensfeber forårsaket av en bakterie, gruppe A Streptococcus, som er den vanligste årsaken til bakteriell sår hals (“strep hals”). Symptomer på skarlagensfeber inkluderer vanligvis sår hals, feber og hovne kjertler.

I alvorlige tilfeller kan bakteriene bli invasive, forårsake nekrotiserende fasciitt (“kjøttspisende” bug), septikemi og giftig sjokk-syndrom. En økning i tilfeller av invasiv strep A er av spesiell bekymring fordi den kan være dødelig og drepe opptil en av fire av de som er diagnostisert. Risikoen er høyest hos de som allerede er alvorlig syke med redusert immunitet, men avhenger også av type infeksjon og belastning.

Natural Remedies for Scarlet Fever Norwegian

Skarlagensfeber forårsaket ødeleggende epidemier gjennom 1800- og begynnelsen av 1900-tallet, og drepte nesten 5 prosent av de smittede i 1914.

Når barnet ditt har strep hals, er det en sjanse for at han får utslett kjent som skarlagensfeber eller skarlatina. Symptomene på skarlagensfeber begynner med sår hals, feber på 101 til 104 grader Fahrenheit (38,2–40 grader celsius) og hodepine. Dette blir fulgt i løpet av 24 timer av et rødt utslett som dekker bagasjerommet, armene og bena. Utslettet er lett hevet, noe som får huden til å føle seg som fint sandpapir. Barnets ansikt kan også bli rødt med et blekt område rundt munnen. Denne rødheten vil forsvinne i løpet av tre til fem dager, og etterlate avskallende hud i områdene der utslettet var mest intenst (nakke, underarmer, lysken, fingrene og tærne). Han kan også ha en hvitbelagt, deretter rødmet, tunge og milde magesmerter.

Hvis den ikke blir behandlet, kan det føre til revmatisk feber. Revmatisk feber er en alvorlig tilstand som kan forårsake betennelse i hjerte, ledd og nervesystem.

Andre komplikasjoner som noen ganger oppstår ved skarlagensfeber inkluderer:

Akutt revmatisk feber

Bein- eller leddproblemer (osteomyelitt eller leddgikt)

Ørebetennelse (otitis media)

Betennelse i en kjertel (adenitt) eller abscess

Nyreskade (glomerulonefritt)

Leverskader (hepatitt)

meningitt

lungebetennelse

bihulebetennelse

Jeg har skrevet en komplett og mest omfattende Guide på behandling og kontroll av alle typer Scarlet Fever.

EBok tar for seg omfattende årsaker og symptomer på Scarlet Fever, hvordan du kan forhindre Scarlet Fever, risikofaktorene, vanlige myter og fakta om Scarlet Fever, de beste behandlingsalternativene for å kurere Scarlet Fever raskt.

Alle aspekter av Scarlet Fever diskuteres i rene lekmannsbetingelser for en bedre forståelse. Jeg har skrevet eBok som dekker alle aspektene ved Scarlet Fever og ledsagende fysisk og mental nød på et enkelt språk for å hjelpe alle til å forstå problemet og få det behandlet på en passende måte.

EBok handler mye om:

Tegn og symptomer på skarlagensfeber

Scarlet Fever Diagnosis

Skarlagensfeber hos spedbarn: Det du burde vite

Skarlagensfeber hos voksne: symptomer å passe på

Slik forhindrer du at skarlagensfeber sprer seg

Når du skal se en lege

Utslett Egenskaper

komplikasjoner

Behandlingsalternativer

Å ta vare på barnet hjemme

Risikoen for skarlagensfeber under graviditet

Prognose og langtidseffekter

Naturlige midler

Med det økte antallet sykdommer, har antall medisiner som er tilgjengelig i markedet også økt. Men tror du det er lurt nok å slå en pille for hverdagens problemer i kroppen din? Er det for eksempel verdt å ta et stoff hvis du har nyset i noen dager? Selv om antibiotika og andre medisiner er avgjørende for å ta vare på kroniske sykdommer, er det ikke nødvendig å gå til farmasøyt hver gang. Man bør prøve de naturlige midlene for mindre helseproblemer. I tillegg til å hjelpe deg med å redusere inntaket av medisinske medisiner, er det mange fordeler med naturlige midler.

Først og fremst fordelen ved å bruke naturlige botemidler er at de er praktiske og trygge å bruke. Du kan være sikker på at du ikke får noen bivirkning. For det andre er de relativt kostnadseffektive. Et annet pluss poeng med å bruke naturlige midler er at de fleste av dem kan lages på ditt eget kjøkken ved å bruke produktene du bruker til å tilberede din daglige mat. Dermed har de ikke kjemikalier som gjør det enkelt for kroppen å fordøye dem. De er enkle å lage og bruke.

I dag erkjenner flere fordelene ved naturlige midler for behandling av mange sykdommer. Medisinene som er laget ved å bruke hjemmemedisiner, inneholder naturlige ingredienser og urter, noe som sikrer at de blir ønsket velkommen av kroppen din.

Disse naturlige rettsmidlene hjelper til med å opprettholde en balanse i menneskekroppen, og forbedrer dermed både fysisk og mental tilstand hos pasienten. Noen av hjemmemidlene tas regelmessig for å forbedre immunforsvaret i kroppen og forhindre at det blir mulig sykdom. Dessuten har det blitt funnet fordi noen av urtene som brukes i de naturlige rettsmidlene er veldig kraftige, de er mer effektive enn medisiner i visse tilfeller.

Den beste delen av eBok er delen “Natural Remedies”.

Natural Remedies for Scarlet Fever - Norwegian

En riktig og kontinuerlig bruk av naturlige midler som er beskrevet i e-boken, vil gjøre en lang vei med å kurere og forhindre at Scarlet Fever dukker opp igjen og blir helt kvitt alle helsemessige komplikasjoner som kan oppstå på grunn av tilstanden.

De fleste av de foreslåtte naturmidlene er lett tilgjengelig og rimelig, og du kan finne mange av dem på kjøkkenet ditt.

Når du har gått gjennom eBok, vil du ha full forståelse av Scarlet Fever, og du kan konsultere legen din på en informert måte.
PS: Du kan til og med gi dette til familiemedlemmer og venner som har vært enormt lidende av Scarlet Fever og andre relaterte helsemessige komplikasjoner i flere år. Denne uvurderlige gaven kan være til stor nytte for dem, da den kan vise dem hvordan de kan leve livet uten den fysiske og mentale nød.