Naturlig kur mod skarlagensfeber

Naturlige & hjemmemidler mod skarlagensfeber

Scarlet Fever, sygdommen, der dræbte tusinder i det 19. århundrede, gør comeback meget ofte

Også kendt som Scarletina, er skarlagensfeber forårsaget af en bakterie, gruppe A Streptococcus, som er den mest almindelige årsag til bakteriel ondt i halsen (“strep hals”). Symptomer på skarlagensfeber inkluderer normalt en ondt i halsen, feber og hævede kirtler.

I alvorlige tilfælde kan bakterierne blive invasive og forårsage nekrotiserende fasciitis (“kødspisende” bug), septikæmi og toksisk chok-syndrom. En stigning i tilfælde af invasiv strep A er af særlig bekymring, fordi den kan være dødbringende og dræbe op til en ud af fire af de diagnosticerede. Risikoen er højest hos dem, der allerede er alvorligt syge med nedsat immunitet, men afhænger også af typen af infektion og stammen.

Natural Remedies for Scarlet Fever Danish

Skarlagensfeber forårsagede ødelæggende epidemier gennem 1800- og begyndelsen af det 20. århundrede og dræbte næsten 5 procent af de inficerede i 1914.

Når dit barn har en strep hals, er der en chance for, at han får udslæt kaldet skarlagensfeber eller scarlatina. Symptomerne på skarlagensfeber begynder med en ondt i halsen, en feber på 101 til 104 grader Fahrenheit (38,2-40 grader celsius) og hovedpine. Dette følges inden for 24 timer af et rødt udslæt, der dækker bagagerummet, arme og ben. Udslæt er let hævet, hvilket får huden til at føle sig som fint sandpapir. Dit barns ansigt kan også blive rødt med et blegt område omkring munden. Denne rødme forsvinder i løbet af tre til fem dage og efterlader skrælende hud i de områder, hvor udslettet var mest intens (nakke, underarme, lysken, fingrene og tæerne). Han kan også have en hvid belagt, derefter rødmet, tunge og milde mavesmerter.

Hvis det ikke behandles, kan det resultere i gigtfeber. Reumatisk feber er en alvorlig tilstand, der kan forårsage betændelse i hjerte, led og nervesystem.

Andre komplikationer, der undertiden opstår ved skarlagensfeber inkluderer:

Akut gigtfeber

Problemer med knogler eller led (osteomyelitis eller gigt)

Øreinfektion (otitis media)

Betændelse i en kirtel (adenitis) eller abscess

Nyreskade (glomerulonephritis)

Leverskade (hepatitis)

Meningitis

Lungebetændelse

Bihulebetændelse

Jeg har skrevet en komplet og mest omfattende Guide til behandling og kontrol af alle typer Scarlet Fever.

EBogen beskæftiger sig udførligt med årsager og symptomer på Scarlet Fever, hvordan man kan forhindre Scarlet Fever, risikofaktorerne, almindelige myter og fakta om Scarlet Fever, de bedste behandlingsmuligheder til hurtigt at kurere Scarlet Fever.

Hvert aspekt af Scarlet Fever diskuteres i ren lægmandsbetingelser for en bedre forståelse. Jeg har skrevet e-bog, der dækker alle aspekter af Scarlet Fever og ledsagende fysisk og mental nød på et enkelt sprog med henblik på at hjælpe alle med at forstå problemet og få det behandlet på en passende måde.

EBogen omhandler omfattende:

Tegn og symptomer på skarlagensfeber

Scarlet Feber Diagnose

Scarlet Feber hos spædbørn: Hvad du burde vide

Scarlet Feber hos voksne: Symptomer til at passe på

Sådan forhindres Scarlet Feber i at sprede sig

Hvornår man skal se en læge

Udslæt egenskaber

Komplikationer

Behandlingsmuligheder

Pasning af barnet derhjemme

Risikoen for skarlagensfeber under graviditet

Prognose og langtidseffekter

Naturlige retsmidler

Med det øgede antal sygdomme er antallet af tilgængelige medicin også steget. Men synes du, det er klogt nok at sprænge en pille til hverdagens problemer i din krop? Er det for eksempel værd at tage et lægemiddel, hvis du har nyset i et par dage? Selvom antibiotika og andre lægemidler er vigtige for at tage sig af kroniske sygdomme, er det ikke nødvendigt at gå til en farmaceut hver gang. Man bør prøve de naturlige midler til mindre sundhedsmæssige problemer. Udover at hjælpe dig med at reducere indtagelsen af medicinske lægemidler er der adskillige fordele ved naturlige midler

Først og fremmest fordel ved at bruge naturlige kurer er, at de er praktiske og sikre at bruge. Du kan være sikker på, at du ikke får nogen bivirkning. For det andet er de relativt omkostningseffektive. Et andet pluspoint ved at bruge naturlige midler er, at de fleste af dem kan oprettes i dit eget køkken ved hjælp af de produkter, du bruger til madlavning af din daglige mad. De har således ikke nogen kemikalier, der gør det let for kroppen at fordøje dem. De er lette at fremstille og bruge.

I dag anerkender flere mennesker fordelene ved naturlige midler til behandling af mange sygdomme. Medicinerne, der fremstilles ved hjælp af hjemmemedisiner, indeholder naturlige ingredienser og urter, hvilket sikrer, at de hilses velkommen af din krop.

Disse naturlige midler hjælper med at opretholde en balance i menneskekroppen og forbedrer derved både fysisk såvel som mental tilstand hos patienten. Nogle af hjemmemedicinene tages regelmæssigt for at forbedre kroppens immunforsvar og forhindre enhver sygdom. Desuden er det fundet, fordi nogle af de urter, der bruges i de naturlige midler, er meget kraftige, de er mere effektive end medicin i visse tilfælde.

Den bedste del af e-bog er dens afsnit “Naturlige retsmidler”.

Natural Remedies for Scarlet Fever - Danish

En korrekt og kontinuerlig brug af naturlige midler, der er beskrevet i e-bog, vil gøre en lang vej med at hærde og forhindre Scarlet Fever i at dukke op igen og helt slippe af med alle sundhedsmæssige komplikationer, der kan ske på grund af tilstanden.

De fleste af de foreslåede naturlige midler er let tilgængelige og billige, og du kan finde mange af dem i dit køkken selv.

Når du har gennemgået e-bog, har du en fuldstændig forståelse af Scarlet Fever, og du kan konsultere din læge på en informeret måde.



PS: Du kan endda gave dette til dine familiemedlemmer og venner, der har været enormt lidet af Scarlet Fever og andre relaterede sundhedskomplikationer i årevis. Denne uvurderlige gave kan være meget nyttig for dem, da den kan vise dem vejen til at leve livet uden den fysiske og mentale nød.