Naturlig botemedel mot bunions, undvik korrigerande kirurgi

Trött på fotbunions?

Upptäck den naturliga lösningen på detta allvarliga fotproblem

Är du trött på fotbunions? Detta är ett av de allvarligaste problemen som många människor står inför när de helt enkelt står för fötterna för mycket medan de arbetar eller när de åker någonstans. Detta är ett mycket svårt problem att hantera speciellt om du är en mycket aktiv person och är van vid att vara ofta fötter.

När du har problem måste du vanligtvis vila ett tag och du kan inte vara på fötterna hela tiden. Om du lider av detta allvarliga fotproblem är den bästa lösningen att få några ortopediska skor att bära.

En bunionbehandling rekommenderas starkt när den diagnostiseras med en. Låt inte något som det här passera; även om det ibland inte skadar det kan utvecklas till något stort

Säg farväl till Bunions!

Treat - Swedish

Att lära sig och förstå vad bunioner är och hur de kan påverka ditt liv är det första steget i att hantera problemet. Kan du bli av med dem? Det handlar om utbildning

En bunion är en framträdande på insidan av foten, strax före stortån. Det är en av de vanligaste fotförhållandena. Det är mycket bättre att söka behandling i ett tidigt skede, men de flesta väntar på att de ska vara problematiska.

En stor bunion gör det svårt att hitta skor som passar ordentligt. Deformitetsbulan pressar upp mot skon, vilket gör att den inte passar ordentligt. Den mjuka vävnaden som ligger över den beniga bulten blir inflammerad och obekväm. Om detta händer dig kommer din barnläkare troligen att rekommendera korrigering genom operation. Kirurgen bryter det metatarsala benet, som har förskjutits och fått bunionen att bildas, flyttar en del av benet för att räta ut det och fixerar det sedan med antingen en stift eller skruv. Det följer med veckor med att använda kryckor, ha på sig en kirurgisk sko eller stövel och hobbla med. Foten ser snygg och rak ut. Bunion korrigerade … eller hur? fel!

Bunionen är inte det faktiska problemet utan snarare än effekten av de mekaniska problemen som orsakade det. Så bunionkirurgi behandlar inte den underliggande orsaken till bunionen. Om den mekaniska instabiliteten som orsakade en bunion inte behandlas kommer den tillbaka! Så vad ska man göra? Hur kontrollerar vi mekanik?

Mekaniska problem med foten och benet kan korrigeras. Användningen av en anpassad ortotisk enhet är det vanligaste sättet att korrigera den underliggande mekaniken som orsakar instabilitet, svaghet, smärta och i slutändan deformiteter såsom bunions. Under en utvärdering av anpassad ortotik kommer din barnläkare att göra mätningar för att kunna identifiera och förstå krafterna som orsakar bunionsdeformiteten. Han tar sedan en form av din fot genom att linda den in i gips, använda en skumform eller gå över en datorkraftplatta. Formen skickas till ett laboratorium med ett specifikt recept för att få ortotiken.

Så vad händer om du inte får en ortotik efter bunion operation? Vad kan möjligen hända? Om du bara korrigerar deformiteten, men inte tar upp det bakomliggande biomekaniska skälet till att deformiteten existerar, kommer du troligtvis se att bunionen kommer tillbaka under de kommande åren. Det värsta fallet jag har sett är med en 25 år gammal kvinna. Hon hade sin första bunionkirurgi vid 16 års ålder. De följande nio åren hade hon ytterligare två bunionoperationer. Ingen av läkarna föreslog möjligheten till mekanisk kontroll med ortotik för att förhindra framtida operation. Detta för mig är kriminellt!

Hemmeddelandet är detta: Kirurgi är en fin lösning, men det är inte den enda lösningen för en smärtsam bunionsdeformitet. Förstå bara att det finns större frågor som måste tas upp

När du börjar drabbas av fotsmärta, kan din tendens vara att bara göra ingenting och hoppas att den bara försvinner. Dessutom, är det inte sanningen att lite värk och smärta verkligen ibland kommer att försvinna om vi bara ignorerar dem?

Du kanske märker en viss rodnad på utsidan av stortån och till och med lite svullnad, och tänk bara att din sko har gnuglat din fot på fel sätt, eller kanske till och med att du har fått en insektsbit.

Tyvärr, om din fotsmärta orsakas av en bunion, gör ingenting kommer inte att göra din fotsmärta bli bättre. I själva verket kommer smärtan gradvis att bli värre tills du vidtar några åtgärder.

Ibland fungerar de enklaste lösningarna bäst. Till exempel, medan korrigering av bunion kan innebära komplicerad operation, behöver det inte nödvändigtvis vara fallet. Faktum är att flera billiga metoder effektivt kan behandla bunions.

Många människor tenderar att ignorera detta problem när det utvecklas. De är så vana att bära skor som är för hårda att de inte inser att det finns ett problem. De kan använda sig av behandlingar som är utformade för att ge en viss lindring från smärtan. Lite vet de, ju längre de undviker att söka professionell hjälp för sina bunions, desto svårare och inaktivera tillståndet kan bli.

Att leva med bunions kan vara mycket obekvämt och kan leda till att du har problem med rörlighet. De kan göra det svårt för dig att hitta skor som är bekväma att bära. I vissa fall kanske du måste göra några justeringar av din livsstil för att du ska fortsätta att fungera i normal kapacitet.

Om du lider av bunions, ta dig tid att överväga de olika typerna av behandling som finns tillgängliga. Medan kirurgi kan vara en praktisk lösning, bör du bara betrakta det som en sista utväg.

Undrar du om du borde ha en bunionektomi? Har din läkare rekommenderat det här förfarandet men försöker du fortfarande bestämma dig? Kanske har du en vän eller släkting som har tagit bort en bunion kirurgiskt (vilket är vad en bunionektomi är – en kirurgisk borttagning av en bunion), och den här personen har inte varit helt nöjd med resultaten.

Sanningen är att det inte finns några garantier för att du kommer att vara helt fri från smärta i foten efter operation i bunion. Som med alla operationer finns det risker. Ibland rapporterar människor att deras tå är styvare och mindre flexibel än den var tidigare. Nervskador under operationen är en annan möjlighet, vilket skulle leda till förlust av känsla i tån eller stickningar eller brännande. Ett annat möjligt resultat är att tån inte riktigt kommer att vara så rak som du förväntat dig. Dessa är de möjliga riskerna med en bunionektomi.

Jag har skrivit en e-bok som i stor utsträckning hanterar orsaker och tecken på bunions, hur man kan hantera bunions på olika delar av kroppen, hantera smärta i fötter effektivt och de bästa naturliga behandlingsalternativen för att helt korrigera deformiteten i fötterna.

Det är den kompletta och mest omfattande guiden för att helt behandla Bunions naturligt

no more - Swedish

Vet om de bästa sätten att underlätta dina bunions utan operation

Lär dig hur man behandlar bunioner naturligt kan hjälpa till att motverka deras utveckling och minska symtomen, vilket kan förhindra behovet av mer invasiva åtgärder, som korrigerande kirurgi

Denna e-bok kommer att lära dig hur du kontrollerar smärtan naturligt. Det finns en mängd växtbaserade läkemedel som kan bekämpa smärta och inflammation

Hur man gör enkla fotövningar för att undvika ytterligare tillväxt av bunions och lindra smärta direkt

Det rätta sättet att göra tåsträckor för att räta ut dina fötter

Ta reda på hur man undviker komplicerad operation för att korrigera bunions

EBoken behandlar ingående:

 • De bästa sätten att lindra smärtan från bunions
 • Varför ska du undvika kirurgi för bunions?
 • Pros Fördelar och nackdelar med kirurgi för dina bunions
 • Rec Bunion Surgery Recovery – Postoperativ rehabilitering
 • Hur man förhindrar bunions
 • Olika typer av alternativ för bunionkirurgi
 • Riskfaktorer för bunionutveckling – riskerar du att utveckla bunions?
 • Bästa metoder för bunionbehandling
 • Är bunions ärftliga?
 • De bästa skorna för bunions
 • Kan man undvika bunions i dansare?
 • Saker du kan göra när din bunion gör dig ont
 • Topp 3 bunionhjälpmedel du kan prova
 • Hur man behandlar bunions naturligt
 • Hjälpmedlen och de bästa naturläkemedel som hjälper dig att bli av med bunions snabbt och fullständigt

E-boken diskuterar alla aspekter av bunions på rent lekmannens språk för en bättre förståelse.

När problemen du upplever med dina fötter börjar konsumera ditt liv måste du vidta några omedelbara åtgärder. För att förhindra detta tillstånd i första hand, ta bättre hand om dina fötter genom att använda mycket kraftfulla naturliga och hemliga åtgärder som aldrig orsakar stress eller obehag. Med de naturliga åtgärderna kan resultaten bli lite långsamma, men i slutändan kommer du att vara glad att du gjorde rätt för din hälsa.

Att göra problemet värre är något du inte vill göra eftersom ju värre problemet blir desto mer pengar måste du spendera på det för medicinering för att fortsätta bota symtomen på det. Det finns många olika typer av natur- och hemmiljöer som du kan välja mellan och många av dem är mycket billiga.

Enheten är spegeln av din själ. Ibland ignorerar vi under en måttstock för god hygien. Öm sanningar om fula fötter är en föregångare till fysiska problem. Innan du säger “min fot”, reflektera över vikten av fotvård. Har du alltid sett ner på fötter och tänkt så länge de inte skadar det är okej? Förstå dem. Lär dem så mycket som fräknarna i ansiktet. Vet vilken typ av fötter du har. Ta inte dina fötter för givet!

Ett stort antal människor som har ställts inför olika former av sjukdomar har botats genom användning av naturläkemedel. Även för att lindra många andra sjukdomarsymtom har naturläkemedel fungerat mycket bra. Naturläkemedel har varit där många hundratals år innan läkemedelsindustrin har utvecklats, så under lång tid var det enda sättet att bota en sjukdom genom att använda naturläkemedel.

Stor kunskap har tilldelats genom århundradena och har bara varit tillgänglig för välinformerade kretsar. Lyckligtvis har denna situation förändrats och numera är denna information öppen för allmänheten och tillgänglig för alla personer med tillgång till internet. Också ett snabbt besök i en hälsokostbutik för att prata med en kontorist som är välbevandrad i vilka örter som är naturliga botemedel mot vilken sjukdom som kan ge en mängd kunskap.

cure now - Swedish

Naturläkemedel har faktiskt också inspirerat vetenskapen från vår moderna tid att komma med de undrande läkemedel som miljontals människor nu kan dra nytta av.

Jag har skrivit e-boken som täcker alla aspekter av bunions och medföljande fysisk och mental ångest på ett enkelt språk för att hjälpa alla att förstå problemet och få det behandlat på ett lämpligt sätt.

Den bästa delen av e-boken är avsnittet ”Natural Remedies”. En korrekt och kontinuerlig användning av naturläkemedel som beskrivs i e-boken kommer att göra långt för att korrigera deformiteten som orsakas av bunions och förhindra dem från att dyka upp igen och helt bli av med alla hälsokomplikationer som kan hända på grund av tillståndet.

De flesta av de föreslagna naturläkemedelna är lättillgängliga och billiga och du kan hitta många av dem i ditt kök själv. När du har gått igenom e-boken har du en fullständig förståelse av bunions och du kan konsultera din läkare på ett informerat sätt.

Prova de naturliga botemedel som föreslås i e-boken och få ett par vackra fötter utan att gå för en kostsam och komplicerad operation. För en bråkdel av få cent kommer resultaten att bli förvirrad

E-boken för naturligt härdande bunions kostar €7 och är i de flesta fall mycket effektivare än de € 10000 konventionella behandlingarna

Få “Naturlig botemedel för Bunions” guiden för att undvika komplicerade behandlingar med en hel del biverkningar
PS: Du kan till och med gåva detta till dina familjemedlemmar och vänner som har haft enormt lidande av bunions och andra relaterade komplikationer i fötterna i flera år. Denna ovärderliga gåva kan vara till stor nytta för dem eftersom den kan visa dem sättet att leva livet utan den fysiska och mentala nöden för alltid.
(Omedelbart efter betalning kommer du att omdirigeras att ladda ner e-boken)