Naturlig kur mot bunions, unngå korrigerende kirurgi

Lei av fotbunions?

Oppdag den naturlige løsningen på dette alvorlige fotproblemet

Er du lei av fotbunions? Dette er en av de mest alvorlige problemene som mange mennesker møter når de bare står for mye på føttene mens de jobber eller når de skal et sted. Dette er et veldig vanskelig problem å håndtere spesielt hvis du er en veldig aktiv person og er vant til å være på beina ofte.

Når du har et problem, må du vanligvis hvile en stund, og du kan ikke være på beina hele tiden. Hvis du lider av dette alvorlige fotproblemet, er den beste løsningen å være å få noen ortopediske sko å ha på seg.

En bunionbehandling anbefales sterkt når du får diagnosen en. Ikke la noe slikt passere; selv om det til tider ikke kan skade, kan det utvikle seg til noe stort

Say Goodbye to Bunions!

Treat - Norwegian

Å lære og forstå hva bunions er og hvordan de kan påvirke livet ditt, er det første trinnet i å håndtere problemet. Kan du bli kvitt dem? Det handler om utdanning

En bunion er en fremtredende plassering på innsiden av foten, rett før stortåen. Det er en av de vanligste fotforholdene. Det er mye bedre å søke behandling i de tidlige stadiene, men de fleste venter på at de skal være problematiske.

Et stort bunion gjør det vanskelig å finne sko som passer ordentlig. Feilenes støt presser seg opp mot skoen, slik at den ikke passer ordentlig. Det myke vevet som ligger over den benete bulen blir betent og ubehagelig. Hvis dette skjer med deg, vil podiatristen din sannsynligvis anbefale korreksjon ved kirurgi. Kirurgen bryter det metatarsale benet, som har forskjøvet seg og fått bunionen til å dannes, forskyver en del av beinet for å rette det ut, og fikserer det deretter med enten en stift eller en skrue. Det følger med flere ukers bruk av krykker, iført en kirurgisk sko eller støvel og hobbling med. Foten ser fin og rett ut. Bunion rettet… ikke sant? Feil!

Bunionen er ikke det faktiske problemet, men snarere enn effekten av de mekaniske problemene som forårsaket det. Så bunionkirurgi adresserer ikke den underliggende årsaken til bunion. Hvis den mekaniske ustabiliteten som forårsaket en bunion ikke blir adressert, vil den komme tilbake! Så, hva gjør vi? Hvordan kontrollerer vi mekanikk?

Mekaniske problemer i foten og benet kan korrigeres. Bruken av et tilpasset ortotisk apparat er den vanligste måten å korrigere den underliggende mekanikken som forårsaker ustabilitet, svakhet, smerte og til slutt deformiteter som bunions. Under en evaluering for tilpasset ortotikk vil podiatristen ta målinger for å kunne identifisere og forstå kreftene som forårsaker at bunionsdeformiteten dannes. Han vil deretter ta en form av foten din ved å pakke den inn i gips, bruke en skumform eller gå over en datamaskinskiveplate. Formen blir sendt til et laboratorium med en spesifikk resept for å få laget ortotikken.

Så hva om du ikke får ortotikk etter bunionoperasjon? Hva kan muligens skje? Hvis du bare korrigerer deformiteten, men ikke tar opp den underliggende biomekaniske årsaken til at deformiteten eksisterer, vil du sannsynligvis se at bunionen kommer tilbake i løpet av de neste årene. Det verste tilfellet jeg har sett er med en 25 år gammel kvinne. Hun hadde sin første bunionkirurgi da hun var 16 år gammel. I de følgende ni årene hadde hun to bunionoperasjoner til. Ikke en av legene antydet muligheten for mekanisk kontroll med ortotika for å forhindre fremtidig kirurgi. Dette for meg er kriminelt!

Hjemme-meldingen er denne: Kirurgi er en fin løsning, men det er ikke den eneste løsningen, for en smertefull bunionsdeformitet. Bare innse at det er større problemer som må løses

Når du begynner å lide av smerter i foten, kan din tendens være å bare gjøre ingenting og håpe at den bare forsvinner. For øvrig, er det ikke sannheten at små smerter og smerter faktisk noen ganger vil forsvinne hvis vi bare ignorerer dem?

Du vil kanskje merke litt rødhet på utsiden av stortåen og til og med litt hevelse, og bare tenke at skoen din har gnidd foten din på feil måte, eller kanskje til og med at du har et insektbitt.

Dessverre, hvis fotsmertene dine er forårsaket av en bunion, gjør ikke ingenting ikke det for at fotsmertene dine skal bli bedre. Faktisk vil smertene gradvis bli verre til du tar noen grep.

Noen ganger fungerer de enkleste midlene best. For eksempel, mens bunionkorreksjon kan innebære komplisert kirurgi, trenger det ikke nødvendigvis å være tilfelle. Faktisk kan flere rimelige metoder effektivt behandle bunions.

Mange mennesker har en tendens til å ignorere dette problemet når det utvikler seg. De er så vant til å bruke sko som er for stramme at de ikke skjønner at det er et problem. De kan ty til å bruke over-counter behandlinger som er designet for å gi litt lindring fra smertene. Lite vet de, jo lenger de unngår å oppsøke profesjonell hjelp til bunionene sine, jo mer alvorlig og deaktiverende kan tilstanden bli.

Det kan være veldig ubehagelig å leve med bunions og føre til at du får problemer med mobilitet. De kan gjøre det vanskelig for deg å finne sko som er behagelige å ha på. I noen tilfeller kan det hende du må gjøre noen tilpasninger til livsstilen din for at du skal fortsette å fungere i normal kapasitet.

Hvis du lider av bunions, ta deg tid til å vurdere de forskjellige typer behandlinger som er tilgjengelige. Selv om kirurgi kan være en praktisk løsning, bør du bare betrakte det som en siste utvei.

Lurer du på om du bør få en bunionektomi? Har legen din anbefalt denne prosedyren, men prøver du fortsatt å gjøre deg opp en mening? Kanskje har du en venn eller slektning som har fått en bunion fjernet kirurgisk (som er hva en bunionektomi er – kirurgisk fjerning av en bunion), og denne personen har ikke vært helt fornøyd med resultatene.

Sannheten er at det ikke er noen garantier for at du vil være helt fri for smerter i foten etter bunionoperasjon. Som med alle operasjoner, er det risikoer involvert. Noen ganger rapporterer folk at tåen er stivere og mindre fleksibel enn den var før. En nervøs skade under operasjonen er en annen mulighet, noe som kan føre til tap av følelse i tå eller prikking eller svie. Et annet mulig resultat er at tåen ikke virkelig vil være så rett som du forventet. Dette er den mulige risikoen for en bunionektomi.

Jeg har skrevet en eBok som omfattende omhandler årsaker og tegn på bunions, hvordan du takler bunions på forskjellige deler av kroppen, håndterer smerter i føttene effektivt og de beste naturlige behandlingsalternativene for å fullstendig korrigere deformiteten i føttene.

Det er den komplette og mest omfattende guiden for å fullstendig behandle bunions naturlig

no more - Norwegian

Vet om de beste måtene å lette bunionene dine uten kirurgi

Lær hvordan du behandler bunjoner naturlig kan bidra til å hindre deres progresjon og redusere symptomer, noe som kan negere behovet for mer invasive tiltak, som korrigerende kirurgi

Denne e-boken vil lære deg hvordan du kontrollerer smertene naturlig. Det finnes en rekke urtemedisiner som kan bekjempe smerter og betennelser

Hvordan gjøre enkle fotøvelser for å unngå ytterligere vekst av bunions og lindre smerte umiddelbart

Den rette måten å gjøre tåstrekk for å rette føttene

Finn ut hvordan du kan unngå komplisert kirurgi for å korrigere bunions

EBok omhandler utførlig:

 • De beste måtene å lindre smerten ved bunions
 • Hvorfor bør du unngå kirurgi for bunions
 • Fordeler og ulemper ved kirurgi for bunionene dine
 • Overy Gjenoppretting av bunionkirurgi – Postoperativ rehabilitering
 • Hvordan forhindre bunions
 • Ulike typer bunionkirurgiealternativer
 • Risikofaktorer for utvikling av bunion – Står du i fare for å utvikle bunions?
 • Beste metodene for bunionbehandling
 • Er bunions arvelige?
 • De beste skoene for bunions
 • Kan du unngå bunions i dansere?
 • Ting du kan gjøre når bunion din gjør deg ond
 • Topp 3 bunionhjelpemidler du kan prøve
 • Hvordan behandle bunions naturlig
 • Hjemmemidlene og de beste naturmidlene som hjelper deg med å bli kvitt bunions raskt og fullstendig

EBok diskuterer alle aspekter av bunions på rent lekmannspråk for en bedre forståelse.

Når problemene du opplever med føttene begynner å konsumere livet ditt, må du gjøre noen øyeblikkelige tiltak. For å forhindre denne tilstanden i utgangspunktet, ta bedre vare på føttene dine ved å bruke veldig kraftige naturlige og hjemmemessige midler som aldri forårsaker stress eller ubehag. Med de naturlige virkemidlene kan resultatene være litt trege, men til slutt vil du være glad for at du gjorde det rette for helsen din.

Å gjøre problemet verre er noe du ikke vil gjøre, fordi jo verre problemet blir, jo mer penger må du bruke på det til medisiner for å fortsette å kurere symptomene på det. Det er mange forskjellige slags natur- og hjemmemedisiner du kan velge mellom, og mange av dem er veldig rimelige.

Sålen er speilbildet av sjelen din. Noen ganger ignorerer vi under en målestokk for god hygiene. Såre sannheter om stygge føtter er en forløper for fysiske problemer. Før du sier “foten min”, reflekter over viktigheten av fotpleie. Har du alltid sett ned på føttene og tenkt så lenge de ikke har det vondt? Forstå dem. Bli kjent med dem så mye som fregner i ansiktet. Vet hvilken type føtter du har. Ikke ta føttene for gitt!

Et stort antall mennesker som har stått overfor forskjellige former for sykdommer, har blitt kurert ved bruk av naturlige midler. Også for å lindre mange andre sykdomssymptomer har naturlige midler fungert veldig bra. Naturmidler har vært der mange hundre år før legemiddelindustrien har utviklet seg, så i lang tid var den eneste måten å kurere en sykdom ved å bruke naturlige midler.

Stor kunnskap har blitt tildelt gjennom århundrene og bare vært tilgjengelig for velinformerte kretser. Heldigvis har denne situasjonen endret seg, og i dag er denne informasjonen åpen for allmennheten og tilgjengelig for alle som har tilgang til internett. Også et raskt besøk i en helsekostbutikk for å snakke med en kontorist som er godt kjent med hva urter er naturlige midler for hva plager kan gi et vell av kunnskap.

cure now - Norwegian

Naturmidler har faktisk også inspirert vitenskapen i vår moderne tid til å komme med de underlige medisinene som millioner av mennesker nå kan dra nytte av.

Jeg har skrevet eBok som dekker alle aspektene ved bunions og tilhørende fysisk og mental nød på et enkelt språk for å hjelpe alle til å forstå problemet og få det behandlet på en passende måte.

Den beste delen av eBok er delen “Natural Remedies”. En riktig og kontinuerlig bruk av naturlige midler som er beskrevet i e-boken, vil gjøre en lang vei med å korrigere deformiteten forårsaket av bunions og forhindre at de dukker opp igjen og blir helt kvitt alle helsekomplikasjoner som kan oppstå på grunn av tilstanden.

De fleste av de foreslåtte naturmidlene er lett tilgjengelig og rimelig, og du kan finne mange av dem på kjøkkenet ditt. Når du har gått gjennom eBok, vil du ha full forståelse av bunions, og du kan konsultere legen din på en informert måte.

Prøv de naturlige rettsmidlene som er foreslått i eBok og få et par vakre føtter uten å gå på en kostbar og komplisert operasjon. I en brøkdel av få øre vil resultatene bli blåse

EBok for naturlig herding av bunions koster kr 77 og er i de fleste tilfeller langt mer effektiv enn de kr 10000 dollar konvensjonelle behandlingene

Få “Natural Cure for Bunions” guiden for å unngå kompliserte behandlinger med mye bivirkninger
PS: Du kan til og med gi dette til familiemedlemmer og venner som har hatt enorm lidelse av bunions og andre relaterte komplikasjoner i føttene i flere år. Denne uvurderlige gaven kan være til stor nytte for dem, fordi den kan vise dem hvordan du kan leve livet uten den fysiske og mentale nød for alltid.
(Umiddelbart etter betaling blir du omdirigert til å laste ned eBok)